Третє видання посібника «Поглиблення відносин між ЄС та Україною: перегляд та оновлення на тлі COVID-19»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) разом з Центром європейських політичних досліджень (CEPS) підготували третє видання посібника «Поглиблення відносин між ЄС та Україною: перегляд та оновлення на тлі COVID-19» за редакцією Майкла Емерсона та Вероніки Мовчан.

Цей посібник покликаний пояснити зміст складного й великого за обсягом міжнародного договору – Угоди про асоціацію, що включає в себе положення з Поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі (ПВЗВТ) – між Україною та Європейським Союзом (ЄС).

Як і більшість складних юридичних текстів, текст Угоди непростий для розуміння пересічного читача. Тому мета Посібника – допомогти всім охочим зрозуміти основний зміст кожної глави Угоди про асоціацію як з точки зору характеру зобов’язань Сторін, так і в контексті перспективи їх імплементації.

Посібник призначений для широкого кола читачів, зокрема державних службовців, парламентарів, керівників бізнесу, юристів, бізнес-консультантів, аналітичних центрів, організацій громадянського суспільства.

Детальніше на сайті ІЕД.

 

Джерело: Дія.Бізнес.Експорт

 

Читати всі новини