Україна і Гонконг розширюватимуть ринки збуту української агропродукції

Україна і Гонконг працюватимуть над розширенням ринків збуту для української агропродукції, зокрема мороженої свинини та побічних продуктів з неї, а також жиру з м’яса птиці та переробленого білка з нього. Про це йшлося під час зустрічі заступника міністра аграрної політики та продовольства України Маркіяна Дмитрасевича та т.в.о. голови Держпродспоживслужби Ольги Шевченко з представниками Центру з питань безпечності харчових продуктів Гонконгу на чолі з Доктором Вонг Ван Крістін.

Гонконг надав додаткові питання до запитальника стосовно експорту свинини з України до Гонконгу. Після опрацювання фаховими спеціалістами Держпродспоживслужби матеріали будуть надіслані на розгляд Гонконгівській стороні.

Детальніше: http://bit.ly/3JyJmV7

 

Читати всі новини