В Україні створили унікальну UBB платформу для бізнесу, яка дає змогу комунікувати з партнерами з усього світу

UBB (Ukrainian Brave Business) – перша українська платформа, яка поєднує український бізнес та професійних покупців з усього світу.

Зручні інструменти платформи дозволяють знаходити потенційних партнерів та проводити B2B зустрічі в онлайні. Мета проекту UBB (Ukrainian Brave Business): сформувати професійне комунікаційне поле між представниками українського бізнесу та потенційними iноземними байєрами; за рахунок платформи збільшити об’єм експорту українських продуктів у світі; просувати бренд Made in Ukraine, як ціннісний та унікальний продукт.

Цільова аудиторія: український ринок – представники українського бізнесу, які планують або вже реалізовують експорт продуктів та послуг; іноземні ринки – потенційні покупці та замовники з різних країн світу, які планують познайомитись або вже мають експортні контракти з представниками українського бізнесу. Як працювати на платформі: заповніть профіль компанії; знаходьте потенційних замовників; спілкуйтеся; відправляйте замовлення на експорт. Скористайтеся можливостями платформи та співпрацюйте сміливо на платформі UBB – https://www.eventswallet.com/uk/events/1061.

Платформу було створено в межах швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

 

Читати всі новини