В Черкаській облдержадміністрації презентували каталог експортерів “Buy from Cherkasy region”

Щоб підтримати експортоорієнтований бізнес в області розробили каталог експортерів “Buy from Cherkasy region”. Мета каталогу - допомогти регіональним підприємствам прорекламувати свою продукцію та знайти нові ринки збуту й партнерів за кордоном. Це вже третє видання. Перше ми запустили у 2018 році. Цього року каталог доповнено 17-ма новими підприємствами. Наразі в ньому представлено 68 компаній. - зазначають розробники та автори ідеї в Департаменті регіонального розвитку ОДА.

Відповідно до концепції “Buy from Cherkasy region” містить інформацію про підприємство, фото виробництва та продукції, сертифікати, нагороди та відзнаки, посилання на відео- та промоматеріали, контактну інформацію.

Каталог доступний в електронному вигляді, англійською та українською мовами. Партнерами проекту виступили Черкаська торгово-промислова палата та Черкаська агенція регіонального розвитку.

Ми хочемо аби якомога більше людей дізналися про можливості наших місцевих підприємств та стали співпрацювати. Наразі ми запускаємо промокампанію каталогу «Buy from Cherkasy region». Наш план до кінця цього року щоб цей каталог розповсюджували 91 дипломатична установа в Україні та закордоном, 152 іноземні торговельні палати, 34 представництва ТПП України за кордоном та 64 іноземні торговельні мережі. - зазначає Василь Стеценко, директор Департаменту регіонального розвитку ОДА.

Також в Департаменті регіонального розвитку ОДА закликають підтримати регіональний бізнес та поширювати каталог експортера у власних соцмережах та на веб-сайтах компаній та організацій!

З електронною версією каталогу можна ознайомитись за посиланням: https://bit.ly/32RjkXu (українська версія) та https://bit.ly/3lJgc7p (англійська версія).

Черкащина - місце сильних підприємств!

 

Читати всі новини