Уряд затвердив методологію проведення оцінки проєктів зі значними інвестиціями

КМУ затвердив порядок та методологію оцінки проектів зі значними інвестиціями, уточнив процес оцінки, необхідні документи та порядок проведення переговорів для укладення спеціальних інвестиційних договорів з метою залучення приватних інвестицій для відновлення економіки.

Порядком уточнено граничний строк оцінки та перелік документів, що входять до складу заявки, передбачено право заявника здійснити значні інвестиції в обʼєкти інвестування до дати подання заявки до Мінекономіки та визначено документи, які у такому випадку подаються разом із заявкою і підтверджують обсяг здійснених значних інвестицій в обʼєкт інвестування.

Уточнено підстави припинення проведення оцінки за результатами першого етапу оцінки та повноваження державних органів під час проведення оцінки. Урегульовано процедуру доопрацювання поданих заявником документів під час другого етапу оцінки, а також передбачено переговори для доопрацювання спеціального інвестиційного договору

Оновлено форми заявки та висновку про доцільність. Визнано такою, що втратила чинність, постанову КМУ від 28.07.2021 N 819 "Про затвердження Порядку та методології проведення оцінки інвестиційного проекту зі значними інвестиціями".  

Детальніше: http://surl.li/rmrlc

 

Читати всі новини