Уряд уповноважив UkraineInvest здійснювати супровід інвесторів зі значними інвестиціями

Уряд під час чергового засідання 17 лютого підтримав рішення, яким Офіс із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) визначається уповноваженою установою на здійснення супроводу інвестора в підготовці та реалізації проекту зі значними інвестиціями.

«Паралельно з іншими інструментами, такими як концесії, успішні кейси з приватизації, індустріальні парки та інші — це дійсно сприятиме відновленню інвестиційної активності в країні», — прокоментував рішення Прем’єр-міністр Денис Шмигаль. Глава Уряду нагадав, що нещодавно Президент України Володимир Зеленський підписав закон про державну підтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями, що покращує інвестклімат в Україні.

«Це була одна з обіцянок Президента, що інвестори отримають сприятливе середовище та належні гарантії з боку держави. Для того, щоб цей закон запрацював, Уряд визначив спеціальну уповноважену установу, яка займатиметься інвестиційним супроводом проектів та допомагатиме інвесторам від старту проекту і протягом всього часу його реалізації», — зазначив Прем’єр-міністр.

 

Джерело: КМУ

 

Читати всі новини