UkraineInvest супроводжує створення нового інвестфонду для України

UkraineInvest супроводжує створення нового інвестиційного фонду для України на загальну суму 250 - 500 млн дол. США. Зазначається, що під час робочого візиту до Вашингтона СЕО UkraineInvest Сергій Цівкач підписав з Chicago Atlantic (юрисдикція – США, Делавер) меморандум про подальше супроводження установою новоствореного інвестиційного фонду, що сфокусується на Україні.

Підтримка UkraineInvest полягатиме у підборі інвестиційних проєктів для фонду та їхньому супроводі згідно із законом про “інвестиційних нянь”, наданні юридичних, фінансових та аналітичних консультацій щодо ведення бізнесу в Україні, налагодженні ефективної взаємодії та координації дій з органами державної влади України. 

Chicago Atlantic – це керуюча компанія з інвестицій на приватному ринку, що налічує понад 60 професіоналів та управляє інвестиціями на суму понад 1,2 млрд дол. США. Інвестиційна платформа використовує повністю дискреційний залучений капітал, що дозволяє діяти швидко і забезпечує гнучкість у складних ситуаціях, як правило, через транзакції від 1 млн дол. до понад 50 млн дол. Основні напрямки включають пряме кредитування, нерухомість, прямі інвестиції та соціальні інвестиції.

Детальніше: http://surl.li/lmnxf

 

Читати всі новини