"ТК-Домашній текстиль", що входить до ТК Group, розпочала виробництво взуття на фабриці в Черкаській області

Компанія "ТК-Домашній текстиль", що входить до групи компаній "Текстиль-Контакт" (ТК Group), на придбаній взуттєвій фабриці в Чигирині (Черкаська обл.) почала новий для групи напрям - випуск широкого асортименту взуття.

"Згідно з цим проектом, який було запущено місяць тому, ми починаємо новий для нас напрям - виробництво взуття. Ми купили фабрику потужністю до 20 тис. пар взуття на місяць, яка не працювала під час коронавірусу, війни...Безумовно, специфіка тут своя, але взуття - це теж легка промисловість, швачки, схоже обладнання. Тобто, не в іншу галузь пішли", - розповів керуючий партнер "ТК-Домашній Текстиль" Володимир Марценюк.

Наразі на фабриці працюють 40 осіб. Випущено перші 2 тис. пар взуття. До середини осені цього року заплановано довести чисельність працівників до 100 осіб, а випуск взуття - до 15 тис. пар на місяць.

"Випускаємо взуття дитяче, чоловіче, жіноче, від капців до "лабутенів", - уточнив Марценюк.

В. Марценюк також розповів, що група давно співпрацює з міжнародними гуманітарними місіями ООН, які формують набори текстильної продукції для передання переселенцям і біженцям в Україні, і включають до них, зокрема, взуття.

"ТК-Домашній текстиль" перебуває у вищих рейтингах в ООН за надійністю виконання контрактів, перемагає в тендерах і з 2014 року співпрацює з гуманітарними місіями.

Довідково: "Текстиль-Контакт" - найбільша торгово-виробнича група на ринку легкої промисловості України, заснована 1995 року. Наразі представляє холдинг, що об'єднує весь спектр послуг текстильної промисловості - від сировини і ниток до готових рішень для клієнтів B2B, B2G, B2C.

Детальніше: https://bit.ly/44nlLjb

 

Читати всі новини