Між Україною та ОАЕ підписано Меморандум щодо співпраці у галузі АПК

20 лютого 2019 Україна та ОАЕ підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством аграрної політики та продовольства України та Міністерством з питань зміни клімату та захисту навколишнього середовища Об’єднаних Арабських Еміратів щодо співробітництва у сфері сільського господарства та безпечності харчових продуктів.

Як повідомляє прес-служба Мінагрополітики, з боку української сторони підписантом виступила в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, а з боку ОАЕ – Міністр з питань зміни клімату та навколишнього середовища Об’єднаних Арабських Еміратів Тані Аль Зеюді. Підписання відбулось в м. Дубаї (ОАЕ)  під час ділової поїздки української делегації на міжнародну аграрну виставку «Gulfood 2019».

«Об’єднані Арабські Емірати є важливим партнером для нас в аграрному та харчовому секторі. Україна має намір стати стратегічним партнером ОАЕ для забезпечення продовольчої безпеки цієї країни. Підписання Меморандуму дасть значні можливості нашим країнами суттєво збільшити обсяги двосторонньої торгівлі товарами АПК, розширити товарну номенклатуру, та для поглибленої співпраці у галузі тваринництва та продовольчої безпеки», – розповіла в.о. Міністра Ольга Трофімцева.

* Інформація з порталу UkraineFood.org

Читати всі новини