Інвестиційні можливості в Україні представлено на URC Marketplace в Лондоні

Інвестиційний портфель загальною вартістю $67 млрд представили потенційним інвесторам на URC Marketplace в межах Конференції з відновлення (Ukraine Recovery Conference) в Лондоні.  Поточні стратегічні інвестиційні проекти та можливості із залучення боргового та акціонерного капіталу представлено в шести ключових секторах: будівництва та інжинірингу; енергетики; логістики; в аграрному секторі; видобування корисних копалин, критичних мінералів та виробництво продуктів з них;

охорони здоров'я та фармацевтичному секторі. На URC Marketplace було презентовано інвестиційну платформу Advantage Ukraine, що функціонує у співпраці з Міністерством економіки України та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Урядовий офіс із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest представив оновлений інвестиційний гайд, а також успішні кейси міжнародних компаній, які вже багато років інвестують в Україну.

Команда підтримки реформ Міністерства економіки України представила Export Booster, що має на меті сприяти інтеграції українських виробників у глобальні ланцюги постачання та збільшити український експорт через розвиток спроможності підприємств у виході на нові ринки. 

Детальніше: https://bit.ly/3Nkb0Ww

 

Читати всі новини