Голова компанії Tattarang інвестує $500 мільйонів у Фонд розвитку України

Доктор Ендрю Форрест, австралійський бізнесмен та голова компанії Tattarang, інвестує $500 млн у Фонд розвитку України (UDF).

Після вступу до Фонду доктора Форреста у вересні 2022 року консультативна група з фінансових ринків BlackRock (BlackRock FMA) тісно співпрацювала з українським урядом, підписавши Меморандум про взаєморозуміння, згідно з яким BlackRock FMA надає консультативну підтримку в розробці інвестиційної бази для залучення приватного капіталу для відновлення та підтримки економіки України. У травні 2023 року Мінекономіки оголосило про призначення BlackRock FMA консультантом щодо дизайну Фонду розвитку України.

Благодійна організація Minderoo Foundation від Forrests вже внесла мільйони доларів на допомогу українському народу, зокрема профінансувала першу гуманітарну партію зерна з України в серпні та забезпечила критично важливі приміщення для зберігання зерна для фермерів, урожай яких інакше б загинув. Крім того, для забезпечення енергопостачання було надано 180 генераторів.

Детальніше: https://bit.ly/3NpXGA0

 

Читати всі новини