Angel for Fashion - нова платформа для просування та продажу виробів українських дизайнерів

З’явилася нова платформа для просування та продажу виробів українських дизайнерів у світі (крім Росії та Білорусі) – Angel for Fashion.

Платформа https://angelforfashion.com створена Shopify та Джен Сідарі (Jen Sidary), радницею Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» з питань моди, за чиєї підтримки українські бренди представили свої колекції у Нью-Йорку під час Тижнів моди (NYFW) восени 2021 року та навесні (лютий) 2022 року. На Angel for Fashion представлені 30 українських брендів. Тут можна знайти найрізноманітніші товари: легкі сукні, натхненні традиційними українськими дизайнами від бренду «FOBERINI», гламурні образи від «FROLOV» або шкіряні вироби, як-от сумки «Kofta» та маски і ремені «Bob Basset».

На сайті розміщено понад 800 товарів, хоча деякі пропозиції доступні лише для передзамовлення або мають застереження, що доставка може бути відкладена через логістичні проблеми. Серед ключових завдань Програми USAID «КЕУ» – підтримка конкурентоспроможності українських компаній на міжнародних ринках. Платформа допоможе українським модним брендам завоювати нових прихильників та мобілізувати світову модну спільноту на підтримку України та її перспективних фешн-дизайнерів.

 

Джерело: Дія.Бізнес.Еспорт

 

 

Читати всі новини