В Україні збільшили строк реєстрації експортерів кукурудзи, сої та ячменю до Китаю

Строк реєстрації експортерів кукурудзи, сої та ячменю до Китаю збільшено до 2 місяців. Ринок КНР перебуває у фокусі уваги Держпродспоживслужби.

"Ми обстоюємо інтереси наших виробників, досягаємо важливих домовленостей для спрощення процедур експорту, беремо участь у міжвідомчих заходах щодо створення нових алгоритмів експорту української сої, ячменю та кукурудзи до Китаю. Також продовжується робота з відкриття ринків гороху та борошна цієї країни", - зазначив  очільник Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів С. Ткачук.

За інформацією керівництва департаменту карантину рослин і тварин Генеральної митної адміністрації КНР, запроваджено онлайн-систему, в якій надалі публікуватиметься інформація про зареєстровані для експорту до КНР підприємства.

Детальніше: http://surl.li/ujctu

 

Читати всі новини