- by admin - Fri, 06/14/2024 - 03:26
Строк реєстрації експортерів кукурудзи, сої та ячменю до Китаю збільшено до 2 місяців. Ринок КНР перебуває у фокусі уваги Держпродспоживслужби.
"Ми обстоюємо інтереси наших виробників, досягаємо важливих домовленостей для спрощення процедур експорту, беремо участь у міжвідомчих заходах щодо створення нових алгоритмів експорту української сої, ячменю та кукурудзи до Китаю. Також продовжується робота з відкриття ринків гороху та борошна цієї країни", - зазначив очільник Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів С. Ткачук.
За інформацією керівництва департаменту карантину рослин і тварин Генеральної митної адміністрації КНР, запроваджено онлайн-систему, в якій надалі публікуватиметься інформація про зареєстровані для експорту до КНР підприємства.
Детальніше: http://surl.li/ujctu