UkraineInvest запустив інформаційний гайд для інвесторів на “Дія.Бізнес”

Урядовий офіс із залучення інвестицій UkraineInvest та портал “Дія.Бізнес” розпочали співпрацю, в рамках якої потенційним інвесторам будуть запропоновані актуальні дослідження та новини на тему інвестиційних можливостей України.

“На порталі “Дія.Бізнес” тепер доступна нова опція для користувачів — інвестиційні можливості від Ukrainelnvest. Відтепер користувачі “Дія.Бізнес” зможуть оперативно отримувати доступ до теми значних інвестицій: актуальних досліджень, гайдів, новин на тему значних інвестицій, розроблених командою UkraineInvest”, - йдеться в повідомленні.

За допомогою до фахівців офісу із залучення інвестицій можуть звертатися підприємці, які планують проєкти від 12 млн євро. Їм буде надана експертна підтримка на всіх етапах процесу – від додавання свого проєкту в інвестиційний портфель урядового офісу до подання заявки Мінекономіки та супроводу UkraineInvest цих інвестиційних проєктів аж до їх реалізації.

Крім того, команди UkraineInvest та Офісу з розвитку підприємництва та експорту працюють над впровадженням функції “Залучити інвестиції” у розділі “Фінансування” на порталі “Дія.Бізнес”. Це надасть підприємцям можливість подати свої проєкти, що потребують значних інвестицій, та отримати організаційну та консультативну допомогу при підготовці інвестиційних заявок до Мінекономіки, а також подальшого супроводу інвестора аж до завершення проєкту.

Детальніше: http://surl.li/mawvvw

 

Читати всі новини