26 листопада відбувся візит представників німецької юридичної фірми IMME до Черкаської обласної державної адміністрації

Під час зустрічі керівник фірми Зігрід Імме і молодший асистент з правових питань Фабіан Анжелоні ознайомилися з роботою органів виконавчої влади регіону у напрямку залучення інвестицій, сприяння експорту та промоції продукції виробників Черкаської області на зовнішніх ринках. 

Юридичний офіс IMME є юридичною установою, розташованою в Бранденбурзі-на-Хафелі в німецькому столичному регіоні, з основним напрямком у сфері комерційного права. Клієнти - малі та середні підприємства та великі концерни. Адвокат Зігрід Імме заснувала офіс в 1995 році і працює разом з багатокультурною командою юристів і економістів.

Послуги ІММЕ включають комерційне та корпоративне право, цивільне право (наприклад, у сфері постачання, придбання та інші комерційні угоди) та міжнародне приватне право. Юридичні консультації також пропонуються у сфері промислового та трудового права. Офіс має, зокрема, спеціальний досвід розглядів справ, що стосуються законодавства залізничного та транспортного секторів та митного права.

IMME консультує клієнтів щодо започаткування ними справи та входження на ринок, проектів співпраці, створення спільних підприємств або дочірніх компаній, а також участі у міжнародних інвестиційних проектах. Підтримка також надається у переговорах щодо підписання контрактів та розробці індивідуальних контрактних рішень. Крім того, IMME надає довгострокову підтримку та полегшення ведення юридичних аспектів повсякденного бізнесу клієнтів, консультації у судових процесах та багатопланову підтримку в різних торгових ситуаціях з багатокультурним підґрунтям.

Читати всі новини