Словенська компанія розробляє та виробляє продукти та іграшки

Словенська компанія розробляє та виробляє продукти та іграшки для збереження та зміцнення когнітивних здібностей, сенсорних та рухових навичок. Основний сегмент їх продукції – це дерев'яні (шарові) пазли та інші дерев'яні настільні ігри. Компанія шукає досвідчених виробників для виготовлення вищезгаданої продукції. Їх виробничий процес повинен забезпечувати виробництво предметів різної форми та розмірів. Взагалі використаним матеріалом буде картон, дерево, фанера та пропарений бук. Крім того, елементи повинні бути пофарбовані відповідно до технічних характеристик, де розміри та інші характеристики кожної деталі будуть визначені заздалегідь, але вони можуть бути скориговані з модифікаціями виробу в майбутньому. Тому необхідне обладнання для різноманітного виготовлення.

Партнер також повинен упакувати всі товари конкретного товару з інструкціями та іншими аксесуарами в комплект / коробку / пакет.

Задуманою формою співпраці є виробнича угода, де партнер дбатиме про виробництво, а компанія надасть необхідну інформацію для виготовлення.

Більше інформації за посиланням.