Румунська компанія шукає виробників розвиваючих іграшок із натуральних матеріалів

Румунська компанія шукає виробників розвиваючих іграшок із натуральних матеріалів.

Компанія спеціалізується на роздрібній торгівлі високоякісними розвиваючими іграшками, виготовлених з дерева та інших натуральних матеріалів. Асортимент компанії включає іграшки для немовлят та дітей віком від 1 до 10 років:

  • Для немовлят: рукавичні ляльки, дерев’яні іграшки (іграшки-штовхачі, іграшки на стрічці, іграшки для ванни, іграшки для розвитку координації рухів та моторики і т.д.)
  • Для дітей, віком до 10 років: розвиваючі іграшки для вивченні цифр, літер, крупної та дрібної моторики, іграшки Монтессорі, музичні інструменти різноманітні дерев’яні іграшки, дитячі будинки та намети, освітні карточки на різних мовах (англійська, німецька).
  • Дерев’яні декорації для дитячих кімнат.

Для того щоб збільшити своє портфоліо та розширити мережу партнерів компанія шукає виробників або постачальників високоякісних іграшок для немовлят та дітей, виготовлених з натуральних матеріалів, переважно з дерева.

Детальніше ознайомитись з запитом та залишити заявку можна за посиланням: https://bit.ly/2vjXdHW  (Для того, щоб залишити заявку натисніть Request More Information).