Датська компанія шукає виробників рятувальних жилетів для водних видів спорту

Датське МСП шукає виробників рятувальних жилетів для водних видів спорту

Данська компанія SME розробила надувний рятувальний жилет, який призначений для водних видів спорту, таких як серфінг. Рятувальний жилет складається із зовнішньої гнучкої тканини, яка часто використовується для купальників, за якою знаходиться надувний міхур. Рятувальний жилет надувається, потягнувши за язичок, який проколює картридж CO2. МСП зацікавлене в механізмі ручної надувної машини Halkey Roberts 840. Крім того, має бути присутнім клапан випуску тиску для випуску повітря та повторного використання продукту. МСП прагне бути екологічно чистим у виробництві та прагне використовувати у виробництві тканину, перероблену з океанських відходів.

Наразі МСП має концептуальну візуальну модель і потребує допомоги у створенні робочих прототипів, а також у налагодженні виробництва. Робочі прототипи також слід використовувати для маркування продукту CE. Вони оцінюють першу партію виробництва приблизно в 100 одиниць залежно від ціни за одиницю і тому зацікавлені в угоді про виробництво.

Датське МСП надасть технічні креслення виробнику. Якщо запит зацікавив, напишіть на een.network.ukraine@gmail.com, вказавши код BRDK20220224007 та описавши бажану співпрацю