Датська компанія шукає виробників домашнього декору та постільної білизни

Датська торгова компанія непродовольчих товарів шукає виробників аксесуарів для домашнього декору і дитячої постільної білизни.

Датська компанія імпортує спотові непродовольчі товари безпосередньо від виробників і продає їх в роздрібні мережі на території Євросоюзу. В даний час вони шукають партнерів-виробників для поставок:

  • аксесуарів для домашнього декору,
  • меблів зі сталі / металу / дерева / пластика
  • дитячої постільної білизна з бавовни або поліестеру

Потенційні виробники можуть розраховувати на довгострокову співпрацю, а також на появу нових дизайнів і брендів в довгостроковій перспективі. Також торгова компанія надає власні транспортні послуги. Компанія відкрита для діалогу щодо оптимізації матеріалів; однак виробничий майданчик і готова продукція повинні відповідати сертифікації CE. Крім того, компанія розробляє індивідуальне пакування для своїх клієнтів. Тому було б перевагою, якби виробник міг забезпечити власне виробництво пакування на замовлення.

Більше інформації за посиланням: https://bit.ly/3o6gG9g

Якщо Вас зацікавив цей запит, звертайтесь до партнерів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com