Датська компанія шукає постачальників високоякісних покрівельних конструкцій/композитної черепиці

Датська компанія, яка працює місцевим торговим представником/дистриб’ютором для міжнародних постачальників, що займається будівництвом, шукає нових постачальників високоякісних покрівельних конструкцій / композитної черепиці. Компанія пропонує доступ до датських, а можливо, і до скандинавських ринків через надійну мережу підрядників, а також ключових торгових посередників на ринку.

Компанія хотіла б знайти провідного європейського виробника покрівельного фетру для будинків, квартир, а також промислових будівель. Цей товар вважається доповненням до їх поточного портфоліо.

Для того, щоб стати постачальником послуг необхідно, щоб вся продукція була дуже якісною, маркувалася DS / CE і загалом відповідала усім датським будівельним нормам. Постачальник повинен бути готовий надати авансом певні запаси продукції в Данію, щоб ця компанія могла запропонувати швидку послугу доставки своїм клієнтам.

Більше інформації за посиланням: https://bit.ly/30F9xlD

Якщо Вас зацікавив цей запит, звертайтесь до партнерів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com