Бельгійська компанія шукає постачальників високопотужних резисторних елементів та електричних нагрівачів високої потужності

Бельгійська компанія шукає постачальників високопотужних резисторних елементів та електричних нагрівачів високої потужності за угодою постачання або виробничої угоди.

Бельгійська компанія спеціалізується в області модернізації енергомістких галузей промисловості. Нині компанія зайнята в розробці наступних проектів:

1) перетворення газових парових котлів в електричні. Очікується, що партнери повинні самостійно сконструювати нагрівальні елементи та контролери. Співпраця може бути у формі угоди постачання чи угоди про виробництво.

2) Винахід електричної жаровні для кавових зерен, яка в три рази більше за енергоефективністю, ніж звичайні жаровні, що нагріваються газом. Щоб розширити виробництво свого робочого прототипу, компанія шукає електричні повітронагрівачі для вологого повітря при температурі 250 °C і діапазоні потужності близько 100 кВт.

Очікується, що партнер співпрацює в розробці обігрівачів, і співпраця буде у формі виробничої угоди.

Більше інформації за посиланням: https://bit.ly/31I4pyT

Якщо Вас зацікавив цей запит, звертайтесь до партнерів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши нам листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com