Agra

Словенія. Горня Радгона

Сектори: Харчова промисловість, Машинобудівна промисловість

Agra є однією з провідних виставок сільськогосподарської продукції та продуктів харчування.

Захід пропонує експонентам можливість налагодити міжнародні ділові контакти та продемонструвати свою продукцію широкій аудиторії та прагне зв’язати попит і пропозицію, а отже, дозволяє своїм відвідувачам вибрати правильного постачальника для своїх потреб із широкого асортименту.

Міжнародна сільськогосподарська та продовольча виставка «AGRA» пропонує першокласні технології, обладнання та ресурси для сільського господарства, лісівництва, виноробства та виробництва продуктів харчування.

На заході презентуватимуть високоякісне обладнання, ресурси для сільського господарства, лісівництва, виноробства та виробництва продуктів харчування.

На професійній виставці тварин представлять найкращі селекційні досягнення та запросять до пишних ярмаркових садів із найкращими природними практиками.

Кращі учасники запропонують інноваційні цифрові рішення, новітні технології та провідні світові бренди сільськогосподарської та лісогосподарської техніки, обладнання. Під час виставки презентують насіння, саджанці, засоби догляду за тваринами та рослинами, обладнання для харчової промисловості та гастрономії, упаковку .

Найкращі традиції та нові практики втілять у життя професійні виставки великої рогатої худоби, коней, дрібних тварин, корінних порід домашніх тварин із пропозицією сільськогосподарської продукції, а також виставка дрібних тварин .

Також можна буде відвідати ярмаркові сади, павільйони, Центр пермакультури з модельною пасікою та плантацією старовинних сортів яблунь і винограду.

На виставці будуть численні експертні консультації, лекції та круглі столи на актуальні теми.

За повідомленням Державного агентства України з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм, з організаторами досягнуто домовленості про пільгові умови участі українських компаній (у рамках єдиного українського стенду, як це було у 2023 році або самостійно). Зокрема, територію для стенду надають організатори безкоштовно, однак сама конструкція стенду, його технічне оснащення та обслуговування, надають на платній основі.

Досвід участі українських компаній у ярмарку у 2023 році показав, що він є досить перспективною стартовою площадкою для презентації компаній, передусім малого та середнього бізнесу, з подальшим налагодженням контактів з дистриб’юторами та безпосередніми споживачами.

Більш детально за посиланням.

Просимо перевіряти дати заходів, оскільки організатори можуть з різних причин переносити події.

 

Дати події: 
24 Серпня, 2024 по 29 Серпня, 2024