- by admin - Fri, 11/22/2024 - 02:53
Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів сформувала переліки осіб, що планують експорт ячменю, кукурудзи та сої до Китаю та переліки місць зберігання, з яких планується цей експорт.
Переліки оприлюднені на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі „Фітосанітарія, контроль у сфері насінництва та розсадництва“ – „Фітосанітарні вимоги країн“ — „Фітосанітарні вимоги Китайської Народної Республіки“.
У разі виявлення невідповідностей у термін до 22 листопада 2024 року необхідно повідомити Департамент фітосанітарної безпеки та контролю в рослинництві Держпродспоживслужби.
Детальніше: http://surl.li/iachce