За період воєнного стану збільшилася кількість виробників продуктів тваринного походження, що мають право експорту до ЄС

За період воєнного стану кількість підприємств - виробників продуктів тваринного походження, що має право експорту своєї продукції на територію ЄС, збільшилась до 418. Це на 33 виробника більше, ніж було на кінець зими цього року. Найбільше зросла кількість постачальників молокопродуктів – на 11, рибопродуктів – на 6 та равликів і продуктів з них – на 5.

Серед експортерів продуктів, призначених для споживання, найбільше виробників бджолиного меду – 72, молокопродуктів – 40 і рибопродуктів – 32. А серед експортерів продуктів, не призначених для споживання людиною, найбільше експортують в ЄС пух і перо – 67, казеїн – 49 і шкірсировину - 46.

Детальніше: http://bit.ly/3AkVq7A

 

 

 

 

 

 

Читати всі новини