Міжнародний торгівельний бренд з Естонії, що експортує інструменти та аксесуари для мотоциклів

Міжнародний торгівельний бренд з Естонії, що експортує інструменти та аксесуари для мотоциклів до понад 50 країн світу, зацікавлений знайти партнерів в Україні для виробництва шиномонтажного пристрою „3-Minute Mousse Changer”.

Партнером в Україні має бути надійний досвідчений виробник з широким спектром виробничих можливостей у обробці металів (лазерна обробка обов’язкова), який здатний забезпечити стабільну якість продукції в межах погодженої партії зразків.

Ідеальними партнерами є виробники, які мають сертифіковані системи управління якістю, відділи кооперативної інженерії та висококваліфікований відділ контролю якості.

Потенційні партнери повинні володіти англійською, аби вести переговори.

Специфікація продукту:

  • Чиста вага: 15кг
  • Річний обсяг виробництва: 3,500 шт
  • Матеріал:  сталь; 6000 series алюміній серії 600; стандартні та нестандартні  кріплення;
  • Технологія виробництва: лазерна порізка та згинання труб та листового металу; обробка з ЧПУ; зварювання; електрогальванізація та анодування; порошкове покриття; монтаж та упаковка.

Якщо ви маєте що запропонувати іноземним партнерам, повідомляйте про зацікавленість у співпраці на адресу: sourcing@epo.org.ua  

Після зазначеного дедлайну за кожним запитом всю зібрану інформацію буде передано на розгляд іноземній компанії-замовнику,  яка самостійно проведе відбір українських компаній для партнерства та вестиме подальшу комунікацію.