Історія успіху: ГК «Континент»

У 2015 році група компаній “Континент” відновила своє виробництво в м. Сміла, Черкаської області.

Історія ТОВ «Континент-груп» починається в 1997 р. з підприємства по виробництву металопластикових вікон. На даний момент в групу компаній входять:

  • Завод з виробництва вікон, дверей, розсувних конструкцій з ПВХ і алюмінію з власним цехом  по виробництву склопакетів.
  • Завод по екструдуванню профілів, панелей і підвіконь з ПВХ, з ділянкою ламінації і флексодруку.
  • Завод з виробництва профілів з алюмінієвого сплаву з плавильним комплексом і фарбувальних цехом. 
  • Цех з виробництва декоративної кераміки.
  • Цех з виробництва меблів з техноротангу.
  • Цех по деревообробці і виробництва меблів.
  • Лабораторія з контролю якості.
  • Конструкторський та технологічний департаменти.

Група компаній працює на різних ринках, в різних сферах виробництв. В деякі моменти продукти виробництв перетинаються і виходить цікава ціна готового виробу, хорошої якості.

ТОВ Континент-груп має 6 Торгових марок:

ТМ «Континент-вікна» - завод, по виготовленню металопластикових вікон, дверей та конструкцій нестандартного формату. Це підприємство з серйозними потужностями, сучасне екструзійне обладнання дозволяє не тільки задовольнити високі вимоги до якості і кількості продукції, але і перевершити їх. Широкі можливості виробництва, інженерно-технічні розробки і асортимент матеріалів заводу дозволяє не лише експортувати продукцію в країни Європи, а і на рівних конкурувати з Європейськими компаніями.

ТМ «Framex» - це профільні системи із ПВХ та алюмінію декількох серій, які дозволяють комплексно вирішити питання скління вашого будинку або квартири: балкону, тераси, вікон і дверей усіх типів відкривання і різних форм, розсувних стін і фасадів.

ТМ «Decomax» - виробник ПВХ панелей для стін і стелі. Відмінними рисами ТМ Decomax, є: якісна сировина, суворий  контроль якості продукції на всіх етапах виробництва, жорсткість конструкції, що робить Їх більш міцним, і, відповідно, більш довговічним, широкий асортимент.

ТМ «BiLand» - виробництво елементів і розробка рішень по благоустрою міста. Дитячі ігрові та спортивні комплекси, дитячі майданчики, дитячі гойдалки, гімнастичні комплекси і елементи благоустрою;

ТМ « Eterna-ceramics» - найбільший виробник керамічних ваз, статуеток, підсвічників, фруктовниць, світильників, наборів для ванної кімнати, елементів декору;

ТМ «Komforta»  - виробництво і продаж оптом і в роздріб плетених меблів із штучного ротангу.

Презентація