Хорватська компанія, що спеціалізується на виготовленні традиційних фруктових спиртних напоїв та лікерів, шукає виробників пакування для спиртних напоїв у рамках договору про постачання

Хорватська компанія, що спеціалізується на виготовленні традиційних фруктових спиртних напоїв та лікерів, шукає виробників пакування для спиртних напоїв у рамках договору про постачання.

В рамках розширення компанія шукає виробника пакувальної тари для спиртних напоїв, а саме: керамічних (500 мл, 700 мл, 1000 мл) та скляних пляшок ( 50 мл) також компанія готова співпрацювати з виробниками інноваційних видів пакування, що можуть використовуватися для фруктових спиртних напоїв та лікерів.

Дизайн продукції переважно направлений для використання у в барах та нічних клубах зацікавлених в незвичайній та свіжій подачі спиртних напоїв. Також компанія розповсюджує продукцію серед інших туристично-популярних об’єктах, магазинах та торгових центрах що хочуть запропонувати своїм клієнтам інноваційний, привабливий та цікавий продукт чи сувенір.

Більше інформації за посиланням: http://bit.ly/3c0hbM6

Звертайтесь до партнерів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com