Запит на партнерство з постачальники необробленого традиційного та органічного меду/продуктів з меду

Болгарська фабрика з переробки меду та вуликова ферма шукає постачальників необробленого традиційного та органічного меду/продуктів з меду.

Підприємство має сучасні виробничі потужності (в т.ч. фабрику та пасічну ферму) та має великі виробничі потужності. Наразі компанія шукає іноземних постачальників якісного необробленого звичайного та органічного меду/медових продуктів з усього світу, щоб посилити свою комерційну діяльність і присутність у всьому світі.

Підприємство займається переробкою та продажем усіх видів меду - дикорослих трав, акації, чорного дуба, лаванди, липи, коріандру, лісу та ін. Висока якість поставок є однією з основних вимог для майбутнього партнерства.

В даний час компанія представлена на ринках Болгарії, ЄС (Німеччина, Ірландія, Бельгія), за межами ЄС (Катар, Дубай) і визнана надійним місцевим і міжнародним партнером, що переробляє та пропонує мед і продукти з меду преміум якості. (прополіс, маточне молочко, бджолиний пилок та ін.).

Якщо запит зацікавив, напишіть на een.network.ukraine@gmail.com, вказавши код BRBG20221031008 та описавши бажану співпрацю.