ПАРТНЕРИ З ВИРОБНИЦТВА ФІЛЬТРУЮЧИХ ЕЛЕМЕНТІВ

Німецька компанія шукає партнерів з виробництва фільтруючих елементів

Німецька компанія, яка постачає фільтруючі елементи для різних галузей промисловості, шукає партнерів для їх виробництва за індивідуальним замовленням. У відповідності зі специфікаціями німецької компанії необхідно виконати ряд операцій з гнуття і зварювання, а також обробки компонентів за допомогою числового програмного керування. Рідинні фільтри часто встановлюються як повнопотокові або часткові фільтри на всмоктувальних і напірних лініях, щоб захистити такі компоненти установки. Концепції фільтруючих елементів у багатьох випадках розробляються індивідуально для конкретних застосувань з метою досягнення оптимального терміну служби установок і обладнання. Для досягнення відповідних показників використовується дротяна сітка з нержавіючої сталі.

Партнерською компанією переважно має бути МСП, що має до 50 співробітників. Співпраця повинна бути довгостроковим в рамках договору субпідряду.

Більше інформації за посиланням: http://bit.ly/34JbfF5

Якщо Вас зацікавив цей запит, звертайтесь до партнерів #EEN_Ukraine_Consortium за тел. (044) 525 98 41 або написавши листа на ел.пошту een.network.ukraine@gmail.com