Результати роботи МЗС та Nazovni за травень 2023

Посольство України в Китаї представило продукцію українських виробників на одній із ключових подій у сфері харчової промисловості – міжнародній виставці Anufood China. 

Українські компанії презентували українські ласощі на виставці Sweets and Snacks Expo 2023 в Чикаго.

В Польщі на Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв Warsaw Food Expo 2023 участь взяли вітчизняні бренди.

В Румунії представили продукцію українських компаній на міжнародній виставці товарів агропромислової сфери AgriPlanta - RomAgroTec 2023.

Посольство України в Угорщині у співпраці з CzechTrade забезпечило презентацію українських компаній у сфері інновацій та сучасних технологій на виставці-конференції City for the Future – CEE Expo and B2B Forum.

В Кенії взяли участь у найбільшій профільній виставці BUILDEXPO AFRICA.

В Стамбулі – участь у важливій для експортерів події Retail Days.

В Молдові в торговельній мережі Green Hills Market розпочато акцію “поличка українських товарів" з понад 1000 товарних позицій.

Посольство України в Ірландії розпочало підготовку до проведення тижня української кухні в магазинах торгової мережі Lidl Ireland.

Також активно ведеться робота з розширення галузевої співпраці з міжнародними партнерами:

Посольство України в Республіці Індія уклало меморандум про співпрацю з Українсько-індійською торгово-промисловою палатою IUCCI.

Посольство України в Латвії уклало меморандум з виставковим центром Риги щодо безкоштовної участі українських компаній в щорічній міжнародній виставці ІТ індустрії RIGA COMM 2023.

Детальніше: https://bit.ly/43lWa93

 

Читати всі новини