Історія успіху: ТОВ «BEEHIVE»

У 2016 році в Черкаській області було збудовано і введено в експлуатацію найбільший в Україні високотехнологічний завод із переробки меду. Підприємство оснащене новітнім обладнанням для гомогенізації продукції та розливу меду в тарну одиницю різних розмірів.

Потужності Заводу, які займають площу 5000 м2, дозволяють випускати 16 000 т готової продукції на рік. Для запуску даного проекту було залучено українсько-австрійські інвестиції у розмірі 10 млн. євро.

Мед «BEEHIVE»  проходить потрійний контроль, тому компанія гарантує його безпеку та якість. Управління контролем якості на Заводі підтверджено міжнародним сертифікатом, який гарантує ефективну систему менеджменту харчової безпеки - FSSC 22000.

Компанія перевіряє якість меду на наявність антибіотиків та за фізико-хімічними показниками у власній лабораторії, а контрольний висновок отримується в міжнародних лабораторіях Німеччини.

Унікальність компанії «BEEHIVE» полягає в тому, що вона поєднує сучасні технології із залученням світового досвіду, зберігаючи всі природні якості натурального меду з кращих медоносних регіонів України.