Освітня програма для ІТ-компаній «Export Evolution IT» оголошує другий набір учасників

Перша секторальна освітня програма для компаній ІТ-сектору – «Export Evolution IT» оголошує другий набір.

Програму створено для менеджерів з розвитку бізнесу, експортних менеджерів та топ-менеджменту малих та середніх IT-компаній, які вже ведуть свою експортну діяльність та прагнуть досягти успіху, використовуючи підходи системного експорту, а також для тих, хто тільки планує вихід на зовнішні ринки.

Участь у Програмі безкоштовна (кількість місць обмежена).

Програма передбачає:

  • 2 формати участі: самостійний та з менторським супроводом;
  • 6 навчальних модулів;
  • Онлайн-сесії з міжнародними експертами-менторами Програми;
  • Доступ до закритого віртуального тренінгового центру, де проходить навчання учасників, розміщені навчальні відео та матеріали, а також оцінюють прогрес;
  • Нетворкінг та секторальна кооперація для побудови довготривалих ефективних відносин, розвитку бізнесу, пошуку нових клієнтів та створення партнерств для експорту в ІТ-секторі.

Формати участі:

  • самостійне, у режимі онлайн, вивчення освітніх матеріалів та участь в онлайн-сесіях запитань та відповідей з менторами стосовно розвитку експортної діяльності.
  • з менторською підтримкою від міжнародних експертів галузі, які допоможуть у розробці експортного бізнес-плану. Також передбачено можливість працювати в секторальній групі для спільного виходу на зовнішній ринок у супроводі міжнародного ментора.

Менторами Програми виступають досвідчені міжнародні експерти зі стратегічного розвитку, маркетингу, виведення та масштабування ІТ-бізнесу на зовнішніх ринках з Естонії, Німеччини, Великої Британії та Фінляндії.

Реєстрація

триває до 30 жовтня 2021 рокуhttps://forms.gle/FgLNL4SpQiaUtoZAA

Дізнайтеся більше про Програму за посиланням.

 

«Export Evolution IT» розроблена Фондом підтримки реформ в Україні, Інститутом маркетингу (Естонія) та Офісом з розвитку підприємництва та експорту за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

 

Джерело: Дія.Бізнес.Експорт

 

 

Read all news