Обрано керуючу компанію для Індустріального парку «Золотоноша»

12 листопада відбувся конкурс з вибору керуючої компанії Індустріальним парком «Золотоноша», у якому взяли участь дві компанії  претенденти. З результатом у 203 бали перемогу отримала компанія ТОВ «Голд Кепіталбуд». Представники товариства планують розвивати два основні напрямки: розвиток глибокої переробки технічної коноплі та будівництво тютюнової фабрики.

На першому етапі планується побудувати:

  • тютюнову фабрику нового покоління з екологічним виробництвом та повною автоматизацією процесів, яка за оцінками керуючої компанії зможе наповнювати  обласний та міський бюджети (за акциз) від 100-150 мільйонів гривень за умов повного завантаження потужностей;
  • виробництво первинної переробки технічної коноплі та цех з виготовлення фасованої продукції.

Сьогодні споживання екологічної продукції – це світовий тренд. Подушки, рушники, ковдри та інші вироби виготовлені з коноплі є нішевою продукцією, яка актуальна як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках. Продукція коноплі широко застосовується у будівництві, медицині та харчовій промисловості – зазначають представники компанії.

Надалі відбуватиметься пошук учасників Індустріального парку, які матимуть змогу розмістити свої виробничі потужності в межах індустріального парку, мінімізувати витрати на започаткування, облаштування виробництв, а також отримають переваги гарантовані Законом України “Про індустріальні парки”.

 

 

Read all news